Постинг
22.01.2022 06:28 -
Енергиите 10
Какво направих за моето тяло? Вкарах естествени продукти:
-ябълковия оцет(домашен отлежал) допринася за естествената киселинност на стомаха. Той се абсорбира в кръвоностната система и се окислява почти напълно в клетките на тялото за производство на енергия. Въпреки, че съдържа киселини, след като се абсорбира от стомаха, оцетът има по скоро алкален ефект! Доказано е, като е тествано неговото рН. Лечебния ефект на ябълковия оцет идва от органичните киселини- оцетна, млечна и следи от ябълкова! Тези киселини действат антибактериално и антивирусно!
Моите предци се подкиселяваха сряда и петък на вечеря, когато във всяка пъница с леща (сряда) и боб (петък) като чорба сготвени се слагаше по 1с.л. домашен оцет. Те всичките доживяха до дълбока старост. Дядо ми по баща доживя със запазени 32 зъба в устата. От предците ми наследих мъдрост в храненето и човешките взаимоотношения!
(следва)
-ябълковия оцет(домашен отлежал) допринася за естествената киселинност на стомаха. Той се абсорбира в кръвоностната система и се окислява почти напълно в клетките на тялото за производство на енергия. Въпреки, че съдържа киселини, след като се абсорбира от стомаха, оцетът има по скоро алкален ефект! Доказано е, като е тествано неговото рН. Лечебния ефект на ябълковия оцет идва от органичните киселини- оцетна, млечна и следи от ябълкова! Тези киселини действат антибактериално и антивирусно!
Моите предци се подкиселяваха сряда и петък на вечеря, когато във всяка пъница с леща (сряда) и боб (петък) като чорба сготвени се слагаше по 1с.л. домашен оцет. Те всичките доживяха до дълбока старост. Дядо ми по баща доживя със запазени 32 зъба в устата. От предците ми наследих мъдрост в храненето и човешките взаимоотношения!
(следва)
Няма коментари